dinsdag 15 februari 2011

Opmerkelijkste hotels ter wereld (ja nog meer!)


 

De meeste hotels richten zich op een specifiek thema. Sommige uitbaters gaan wel erg ver. Hier is een overzicht van enkele opmerkelijke verblijfplaatsen in de wereld.
Het draagbaar Hotel Everland was tot 2009 beschikbaar in Zwitserland, Frankrijk en Duitsland. Gasten boekten de kamer voor een nacht. Ze beschikten over een gevulde minibar, een muziekcollectie en ontbijt. Het hotel veranderde regelmatig van plaats met fantastische uitzichten tot gevolg.

Hond

Hondenliefhebbers worden een verblijf in de B&B Dog Bark Park Inn in het Amerikaanse Idaho aangeraden. Zij overnachten als het ware in een reuze beagle. De kamers zijn ook versierd met honden en gasten vinden zelfs koekjes in de vorm van een beagle op de kamer.

Amsterdam

Ook het Inntel Hotel in Amsterdamse Zaandam heeft een opmerkelijk uiterlijk. Het hotel brengt ode aan de oprichters van Zaandam en besteedt aandacht aan de streekproducten.

Amazone

Het Ariaú Amazon Towers-hotel in Brazilië is gebouwd over de Amazone. Wie er verblijft, heeft een prachtig uitzicht over de rivier. Het hotel beschikt over 250 appartementen en suites met eigen badkamer en terras, twee zwembaden, twee restaurants en gidsen om de toeristen bij te staan tijdens uitstappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten